1. bakken-braden
  2. Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,7 kg

Omschrijving van de Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

Met de Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm heb je de mogelijkheid om tot wel 3 grote stukken vlees tegelijkertijd te bakken. Deze pan is voorzien van een bodem die bestaat uit 3 sterke lagen, waardoor de warmte gelijkmatig over de hele pan wordt verdeeld. Bovendien is de pan perfect geschikt voor het dichtschroeien van vlees, dankzij de roestvrijstalen baklaag. Hierdoor krijg je een heerlijk krokante biefstuk op je bord. Het handvat van de pan is stevig gelast, waardoor er geen vuil- of vetresten tussen de handgreep en de pan vast komen te zitten. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Wil je echter langer van deze pan genieten, dan kun je hem ook met de hand afwassen. Daarnaast beschikt de pan over een handig oog in de steel, waardoor je hem eenvoudig aan een haakje kunt ophangen. Zo bespaar je ruimte in je keukenkastjes en heb je de pan altijd binnen handbereik. Met de Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm haal je een kwaliteitspan in huis die perfect is voor het bereiden van grote stukken vlees. De pan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een krokante korst op je biefstuk. Bovendien is de pan gemakkelijk schoon te maken en op te hangen aan een haakje. Kortom, een onmisbare toevoeg.

Pluspunten
  • Deze pan bezit een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Dankzij de roestvrij stalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet blijft vastzitten.

Minpunten
  • Ingrediënten blijven snel kleven aan de pan door de roestvrijstalen baklaag.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is gemaakt van RVS.

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm weegt 1,7 kg. 

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is een Losse pan.

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen