1. bakken-braden
  2. BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,11 kg

Omschrijving van de BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

Met de BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm bereid je op een gezonde en veilige manier heerlijke roerbakgerechten. Deze wokpan is voorzien van een sterke keramische baklaag, die volledig vrij is van schadelijke PFAS-chemicaliën. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van je maaltijd, zonder je zorgen te maken over mogelijke nadelige effecten op je gezondheid. De keramische baklaag van deze wokpan is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel en gelijkmatig kunt bakken. Het resultaat? Een heerlijke krokante textuur die elke keer weer een feest voor de smaakpapillen is. Bovendien is de wokpan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Met de kunststof handgreep kun je de pan veilig en eenvoudig verplaatsen, zonder dat je je handen brandt. Tijdens het bakken blijft de handgreep namelijk koel, waardoor je geen pannenlap meer hoeft te gebruiken. Na gebruik is de pan gemakkelijk met de hand af te wassen, waardoor je snel weer kunt genieten van een nieuwe culinaire creatie.

Pluspunten
  • Een BK pan is op een duurzame manier geproduceerd, wat inhoudt dat hij vrij is van PFAS. Met de keramische baklaag kun je ingrediënten snel en knapperig bakken, zelfs op hoge temperaturen. De kunststof handgreep blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De braadpan is niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm weegt 1,11 kg. 

De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is een Losse pan.

De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is van bouwkwaliteit.