1. bakken-braden
  2. Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

Omschrijving van de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig haal je een compacte en veelzijdige pannenset in huis. Deze set bevat maar liefst 6 verschillende soorten pannen, 3 kunststof deksels, 3 spatels en 2 afneembare handgrepen. Dankzij de innovatieve Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Deze stip kleurt namelijk rood wanneer de pan warm genoeg is, waardoor je niet meer je hand boven de pan hoeft te houden om te controleren of hij al op temperatuur is. Deze pannen zijn voorzien van een titanium coating, waardoor de antiaanbaklaag tot wel 6 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor kun je op een vetarme manier bakken en voorkom je krassen op de baklaag. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen, wat de levensduur verlengt. Bovendien kun je de pannen zonder de handgreep op elkaar stapelen, waardoor je waardevolle ruimte bespaart in je keukenkastjes. Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig heb je alles wat je nodig hebt in één handige set. Of je nu wilt bakken, koken of braden, deze pannen zullen je niet teleurstellen. Met hun compacte formaat en veelzijdigheid passen ze perfect in elke keuken. Dus waar wacht je.

Pluspunten
  • In deze set bevinden zich diverse soorten pannen en kookaccessoires, waardoor je een complete kookset in huis haalt. Je dient de kunststof handvatten te verwijderen voordat je de pannen in de oven plaatst, om smelten te voorkomen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De plastic greep is minder bestand tegen slijtage dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is gemaakt van RVS.

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig weegt . 

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is een Pannenset.

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen