1. bakken-braden
  2. Greenpan Craft Ovale Vispan

Greenpan Craft Ovale Vispan

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Greenpan Craft Ovale Vispan is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Greenpan Craft Ovale Vispan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,8 kg

Omschrijving van de Greenpan Craft Ovale Vispan

Met de GreenPan Craft Ovale Vispan bereid je moeiteloos grote, hele vissen dankzij zijn unieke ovale vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat het bakoppervlak groter is dan bij een normale koekenpan, waardoor de pan perfect is voor het bakken van heerlijke Sliptong of Schol. Maar dat is niet het enige waar deze pan in uitblinkt! Niet alleen haal je met de GreenPan Craft Ovale Vispan een duurzaam geproduceerd product in huis dat lang meegaat, maar de pan is ook voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Dit betekent dat je met minder boter of olie kunt bakken en dus gezonder kunt koken. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij zelfs gebruikt worden in de oven tot aan 220 graden. Het gebruiksgemak van deze vispan wordt versterkt door de twee handvatten, waardoor je de pan gemakkelijk kunt verplaatsen. En het beste van alles? Na gebruik kun je de vispan gewoon in de vaatwasser reinigen. Met de GreenPan Craft Ovale Vispan wordt het bereiden van een smaakvolle vismaaltijd een ware ervaring!

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is geproduceerd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij vrij is van PFAS. Dankzij de ovale vorm van de pan kun je ook grote vissen in zijn geheel bakken. De pan is uitgerust met 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van het basisklasse niveau, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Greenpan Craft Ovale Vispan

De Greenpan Craft Ovale Vispan is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Greenpan Craft Ovale Vispan is gemaakt van Aluminium.

De Greenpan Craft Ovale Vispan weegt 1,8 kg. 

De Greenpan Craft Ovale Vispan is een Losse pan.

De Greenpan Craft Ovale Vispan is van Basisklasse bouwkwaliteit.