1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm haal je een veelzijdige en ruime pan in huis. Deze pan is perfect geschikt voor het bakken van grote stapels pannenkoeken of het krokant bakken van heerlijke visgerechten. De pan is voorzien van een duurzame keramische baklaag die vrij is van PFAS en schadelijke stoffen. Dit betekent dat je met deze pan gezonde maaltijden kunt bereiden zonder veel boter of olie toe te voegen. De GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder gas, elektrisch, keramisch en inductie. Dit maakt hem ideaal voor elke keuken. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de pan kan gewoon in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite. Met zijn ruime formaat en gebruiksgemak is deze koekenpan een absolute must-have voor elke kookliefhebber. Voeg een vleugje groen toe aan je keuken met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm!

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is geproduceerd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij vrij is van PFAS. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 180 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van een basisklasse, wat betekent dat hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm weegt 1 kg. 

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.