1. bakken-braden
  2. Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van de Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

Op een luie zondagochtend kun je genieten van een heerlijk omeletje gebakken in de Tefal Intensity Keramische koekenpan met een diameter van 20 cm. Deze pan uit de Intensity collectie is voorzien van een hoogwaardige keramische baklaag. Dankzij deze duurzame laag ben je verzekerd van een perfect knapperig en krokant bakresultaat. Met de innovatieve Tefal Thermo-Signal technologie weet je altijd precies wanneer je ingrediënten in de pan kunt leggen. Deze handige functie kleurt namelijk rood zodra de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo kun je altijd op het juiste moment starten met bakken en behaal je telkens weer professionele resultaten. Of je nu kookt op inductie of een ander type kookplaat, de extra brede inductiebodem van de Tefal Intensity pan komt altijd van pas. Deze bodem zorgt ervoor dat de warmte zich snel en gelijkmatig verspreidt over de gehele bodem van de pan. Hierdoor wordt elk ingrediënt gelijkmatig verwarmd en voorkom je hotspots in je gerecht. Na het bakken is het aanbevolen om de pan met de hand af te wassen, zodat de keramische baklaag minder snel slijt en je nog langer van deze hoogwaardige pan kunt genieten.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste bakt temperatuur is bereikt. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en hierdoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • De greep van kunststof is minder bestendig dan die van roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm weegt 0,7 kg. 

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm is een Losse pan.

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.