1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

Met de GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig haal je niet alleen een goede set pannen in huis, maar ook een stukje duurzaamheid en gezondheid. Deze set bestaat uit drie verschillende koekenpannen, namelijk een pan van 20 cm, een pan van 24 cm en een pan van 28 cm. Met de pan van 20 cm kun je gemakkelijk een heerlijk gebakken ei bereiden, terwijl je de pan van 24 cm kunt gebruiken voor het bereiden van een sappig stukje vlees. En met de grote pan van 28 cm kun je zelfs tegelijkertijd aardappeltjes krokant bakken. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze duurzame laag is gemaakt zonder schadelijke stoffen, waardoor je met weinig boter of olie kunt bakken. Zo bereid je niet alleen extra gezonde gerechten, maar ook nog eens met gemak. Daarnaast is de GreenPan Torino Koekenpannenset geschikt voor alle warmtebronnen, waardoor je deze kunt gebruiken op gas, elektrisch, keramisch en zelfs inductie. En het beste van alles? Na gebruik kun je de pannen gewoon in de vaatwasmachine plaatsen, waardoor je geen omkijken hebt naar de afwas. Met de GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig ben je dus verzekerd van kwaliteit, gezondheid en gemak. Een must-have voor elke keuken!

Pluspunten
  • De pannen van GreenPan zijn op een duurzame wijze geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot wel 180 graden Celsius. De keramische laag is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel en knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van de basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

De GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig weegt . 

De GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig is een Pannenset.

De GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen