1. bakken-braden
  2. Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een complete bakpannenset in huis, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Deze set bevat twee koekenpannen van 24 en 28 cm, evenals een wokpan van 28 cm. Of je nu aardappeltjes wilt bakken, groenten wilt roosteren of vleesreepjes wilt roerbakken, met deze set heb je voor elke culinaire creatie de juiste pan bij de hand. De pannen zijn voorzien van een duurzame keramische baklaag, waardoor je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het koken. Bovendien zorgt het stevige materiaal ervoor dat de pannen lang meegaan, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. Een handige feature van deze pannenset is de Tefal Thermo-Signal spot, die effen rood kleurt wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Op deze manier weet je altijd precies wanneer je de ingrediënten in de pan kunt doen voor het beste resultaat. Om de levensduur van de pannen te verlengen, is het aan te raden om ze na het bakken met de hand af te wassen. Op deze manier blijven de pannen in optimale conditie en kun je er nog langer van genieten. Met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen praktische en duurzame pannen in huis, maar ook een stijlvol.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De plastic handgreep is minder duurzaam dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 0,7 kg. 

De Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.