1. bakken-braden
  2. Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,8 kg

Omschrijving van de Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Met de Tefal Natural Force Hapjespan met deksel van 24 cm bereid je moeiteloos heerlijke roerbak- en stoofschotels, of zelfs een smaakvolle risotto. Dankzij de glazen deksel kun je gerechten langzaam laten garen, terwijl je het kookproces nauwlettend in de gaten houdt. Maar dat is niet alles! De pan is voorzien van een handige Thermo-Signal stip, die je precies laat weten wanneer de pan op de juiste baktemperatuur is. Zodra de stip egaal rood kleurt, weet je dat het tijd is om je eten toe te voegen. Hierdoor kun je je vlees perfect bakken: knapperig aan de buitenkant en heerlijk mals van binnen. De Tefal Natural Force Hapjespan is uitgerust met een duurzame Mineralia+ coating, verrijkt met mineralen. Hierdoor is de pan extreem krasbestendig en gaat hij lang mee, zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt dus met een gerust hart koken op jouw favoriete kookplaat. Na gebruik is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent. Je kunt hem eenvoudig met de hand reinigen, waardoor je snel weer kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Kortom, de Tefal Natural Force Hapjespan is de ideale toevoeging aan jouw keuken!

Pluspunten
  • Met de pan met glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en houd je je gerecht in de gaten zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan is van een lagere bouwkwaliteit, wat betekent dat hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

De Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is gemaakt van RVS.

De Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm weegt 1,8 kg. 

De Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is een Losse pan.

De Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.