1. bakken-braden
  2. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

3,39 kg

Omschrijving van de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Met de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een veelzijdige set van 3 koekenpannen in huis. Deze set stelt je in staat om gelijktijdig je favoriete aardappeltjes, groenten en een smakelijk stukje vlees of vis te bakken. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag blijven ingrediënten niet aan de bodem kleven, waardoor je minder olie en boter nodig hebt dan bij vergelijkbare pannen zonder deze handige eigenschap. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Deze koekenpannen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens duurzaam. Ze kunnen namelijk temperaturen tot 160°C in de oven weerstaan en zijn vaatwasserbestendig. Echter, voor een optimale levensduur wordt het aanbevolen om de pannen met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van aangekoekte etensresten, want deze pannen maken het koken en schoonmaken een waar genot. Kies voor gemak en kwaliteit en geniet van de perfecte bereiding van al je favoriete gerechten met deze fantastische koekenpanset.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van de basisklasse, waardoor ze eerder verslijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm weegt 3,39 kg. 

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is een Pannenset.

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.