1. bakken-braden
  2. Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,67 kg

Omschrijving van de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm zet je niet alleen heerlijke gerechten op tafel, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst. Deze pannenset is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je milieubewust kunt bakken. De set bestaat uit twee koekenpannen: een van 24 centimeter en een van 28 centimeter. In de 24 centimeter koekenpan kun je gemakkelijk aardappeltjes bakken voor 2 personen, terwijl je in de grotere pan moeiteloos 2 grote stukken vlees kunt bereiden. Beide pannen zijn voorzien van een hoogwaardige keramische antiaanbaklaag, die vrij is van schadelijke chemische stoffen. Dit betekent dat je gezond en veilig kunt koken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over giftige stoffen die in je voedsel terechtkomen. Een handige functie van deze pannenset is de Tefal Thermo-Signal. Dit is een indicator die aangeeft wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je geen tijd en energie te verspillen door je hand boven de pan te houden om te testen of deze warm genoeg is. Bovendien zijn deze pannen vaatwasmachinebestendig, dus je kunt ze na het eten gemakkelijk schoonmaken. Wil je echter de levensduur van de pannen verlengen, dan is het aan te raden om ze met de hand te reinigen. Met de T.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De pan kan worden gebruikt op alle warmtebronnen, inclusief inductie. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De hapjespan kan niet worden gebruikt in de oven.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2,67 kg. 

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.