1. bakken-braden
  2. Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

4,6 kg

Omschrijving van de Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

Met de Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart bereid je moeiteloos de meest smakelijke stoofpotten voor een gezelschap tot wel 5 personen. Deze braadpan is vervaardigd uit hoogwaardig geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding. Hierdoor is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en oven. Dus zelfs als niet iedereen tegelijkertijd thuis is, kun je het eten warm houden in de oven zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en kwaliteit. De Le Creuset Faitout Braadpan wordt geleverd met een stijlvol stalen deksel. Dit deksel houdt de warmte optimaal vast, waardoor het vlees heerlijk mals blijft. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, maar om de kwaliteit en levensduur te waarborgen, raden we aan om de pan met de hand af te wassen. Zo blijft de pan in optimale conditie en kun je er jarenlang van genieten. De ebbenzwarte kleur van de pan geeft een elegante uitstraling aan je keuken en maakt van koken een waar genot. Kortom, met de Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart haal je een duurzaam en veelzijdig kookinstrument in huis waar je keer op keer heerlijke gerechten mee kunt bereiden.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Le Creuset geeft een levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, waardoor jouw gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is behoorlijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart weegt 4,6 kg. 

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is een Losse pan.

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is van Topklasse bouwkwaliteit.