1. bakken-braden
  2. BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

9,6 kg

Omschrijving van de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

Met de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm haal je niet alleen een uitgebreide pannenset in huis, maar ook een stukje gemak en efficiëntie. Deze set bevat een koekenpan van 24 cm, perfect voor het bakken van aardappelen voor 3 personen, en een andere pan van 28 cm, ideaal voor het bereiden van 3 grote sappige biefstukken. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is het handige afgietsysteem. Je kunt vloeistoffen snel en eenvoudig afgieten door de deksel een kwartslag te draaien en deze vast te zetten. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de deksel tijdens het afgieten van de pan valt. Daarnaast is er ook een handige maataanduiding in de kookpan, zodat je vloeistoffen direct kunt afmeten zonder extra maatbekers of andere gereedschappen te gebruiken. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pannen. De kookpannen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden. En om ruimte te besparen in je keukenkastje kun je de pannen ook nog eens gemakkelijk stapelen. De koekenpannen hebben iets meer aandacht nodig en dienen met de hand te worden afgewassen, maar dit zorgt wel voor een langere levensduur. Kortom, met de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28.

Pluspunten
  • In deze kookpanset zit ook een koekenpan, waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van topklasse, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • RVS handgrepen worden warm tijdens het koken, daarom heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

De BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm is gemaakt van RVS.

De BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm weegt 9,6 kg. 

De BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm is een Pannenset.

De BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.