1. bakken-braden
  2. Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

7,08 kg

Omschrijving van de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

Voor grote groepen tot maximaal 7 personen is de Kela Calido Braadpan 6,5 liter Rood perfect om heerlijke stukken vlees te braden. Deze braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer en kan op alle soorten warmtebronnen worden gebruikt. Je kunt de pan zelfs in de oven zetten om het vlees verder te garen, waardoor je ruimte bespaart op het fornuis. De pan heeft een geëmailleerde binnenlaag die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en voorkomt dat de ingrediënten aan de bodem vastplakken. Het onderhoud van de pan is eenvoudig, je kunt hem gewoon schoonmaken met warm water en een zacht sponsje. Hierdoor gaat de pan jarenlang mee, misschien zelfs generaties lang. Met de Kela Calido Braadpan 6,5 liter Rood kun je je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau tillen en genieten van heerlijke maaltijden met je familie en vrienden. De mooie rode kleur van de pan voegt ook nog eens een vleugje stijl toe aan je keuken. Waar wacht je nog op? Bestel nu en ontdek de vele mogelijkheden van deze fantastische braadpan!

Pluspunten
  • De braadpan kan gebruikt worden op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 300 graden Celsius. Gietijzer is een materiaal dat lang meegaat en zeer duurzaam is. Dankzij de gelaste handgrepen blijft er geen vuil tussen zitten.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt redelijk wat en is minder makkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood is gemaakt van Gietijzer.

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood weegt 7,08 kg. 

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood is een Losse pan.

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood is van Basisklasse bouwkwaliteit.