1. bakken-braden
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,6 kg

Omschrijving van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm bak je niet alleen heerlijke gerechten, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Deze koekenpan is namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium materiaal. Hierdoor geniet je van een duurzame kookervaring en verminder je je ecologische voetafdruk. Deze pan is voorzien van een sterke 5-delige keramische antiaanbaklaag. Dit betekent dat de baklaag minder snel slijt en je minder olie of boter nodig hebt tijdens het koken. Bovendien kun je deze koekenpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 250 graden Celsius. Zo kun je je gerecht warm houden in de oven terwijl je wacht op je gasten. Een handige functie van deze pan is de Tefal Thermo-Signal. Deze zorgt ervoor dat je altijd de juiste temperatuur hebt tijdens het bakken. De stip kleurt namelijk effen rood wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Zo weet je precies wanneer je de ingrediënten kunt toevoegen voor een perfect resultaat. Na het genieten van je maaltijd kun je de pan gemakkelijk met de hand afwassen, zodat hij weer klaar is voor het volgende kookavontuur. Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm haal je een milieubewuste en duurzame pan in huis. Geniet van gezonde maaltijden met minder vet en lever een positieve bijdrage aan het milieu.

Pluspunten
  • Je kookt milieuvriendelijk dankzij het gebruik van 100% gerecycled aluminium materiaal. Met de keramische anti-aanbaklaag kan je ingrediënten snel en knapperig bakken, zelfs op hoge temperaturen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig in de oven worden gebruikt tot wel 250 graden Celsius.

Minpunten
  • De roestvrijstalen handgrepen worden warm tijdens het koken, waardoor je ovenwanten nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm weegt 0,6 kg. 

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.