GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,6 kg

Omschrijving van de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm ben je helemaal klaar om heerlijke maaltijden te bereiden, of het nu om kleine hapjes of grote gerechten gaat. Deze pannenset is voorzien van een keramische antiaanbaklaag, waardoor je weinig olie nodig hebt tijdens het koken en je gerechten niet aan de pan blijven kleven. Het gladde oppervlak van de baklaag zorgt voor een moeiteloze kookervaring. De pannen zijn gemaakt van aluminium, een lichtgewicht materiaal dat snel opwarmt. Hierdoor bespaar je tijd en energie tijdens het koken. Bovendien zijn de pannen voorzien van een duurzame en PFAS-vrije keramische coating op de bodem, die is gemaakt van natuurlijke materialen. Dit betekent dat je met deze pannen zonder zorgen gezonde maaltijden kunt bereiden, zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder gas, elektrisch, keramisch en inductie. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser, wat zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Met deze pannenset haal je niet alleen kwaliteit en duurzaamheid in huis, maar ook een stijlvol design dat perfect past in elke keuken.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor deze vrij van PFAS is. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven gebruikt worden tot 280 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, wat resulteert in snel krokant gebakken ingrediënten.

Minpunten
  • Deze kookpannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan kookpannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm weegt 2,6 kg. 

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is een Pannenset.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.