1. bakken-braden
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm haal je niet alleen twee koekenpannen, maar ook een wokpan in huis. Deze veelzijdige pannenset is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De koekenpannen zijn perfect voor het bakken van aardappelen en vlees, terwijl de wokpan ideaal is voor het roerbakken van groenten voor een knapperig resultaat. De pannen zijn voorzien van een sterke en gladde keramische baklaag, waardoor ze krasbestendig zijn en je weinig olie of boter nodig hebt bij het bereiden van je gerechten. Daarnaast zijn ze geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen ze zelfs in de oven worden gebruikt tot wel 160 graden Celsius. Hierdoor kun je je gerecht langer warm houden als je bijvoorbeeld bezoek hebt dat wat later aankomt. En het beste van alles is dat de pannen na gebruik eenvoudig in de vaatwasser kunnen worden gereinigd, waardoor je geen gedoe hebt met het schoonmaken ervan. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm haal je een veelzijdige en praktische pannenset in huis waarmee je moeiteloos de meest smakelijke gerechten kunt bereiden. Of je nu een beginner bent in de keuken of een ervaren chef-kok, deze pannenset zal zeker aan al je verwachtingen voldoen. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en geniet van de ve.

Pluspunten
  • In deze pannenset is ook een wokpan inbegrepen, zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van de basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm weegt 1,2 kg. 

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is een Losse pan.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.