1. bakken-braden
  2. Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

In de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm kun je heerlijke gerechten bereiden voor een gezelschap van 4 personen. Deze hapjespan is voorzien van een speciale baklaag die maar liefst 3 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal wokpannen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over krassen en blijft de pan langer mooi. Bovendien is de pan gemakkelijk schoon te maken, wat het gebruiksgemak vergroot. Een handige toevoeging aan deze hapjespan is de Tefal Thermo-Signal. Dit systeem geeft precies aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Je hoeft dus niet langer je hand boven de pan te houden om te voelen of deze warm genoeg is. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je gerechten altijd perfect worden bereid. Na het bakken kun je de pan eenvoudig onder de kraan reinigen om de levensduur van de hapjespan te verlengen. Zo kun je nog jarenlang genieten van de kookprestaties van de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan.

Pluspunten
  • Een titanen coating is erg sterk, waardoor de pan minder snel slijt dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 175 °C. De Tefal Thermo-Signal kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium behoudt warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm weegt 0,8 kg. 

De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.