1. bakken-braden
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,99 kg

Omschrijving van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is de perfecte pan voor het bakken van een heerlijk eitje of een sappig stukje vlees. Met zijn anti-aanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken dat je eten aan de bodem blijft kleven. Deze laag zorgt er ook voor dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken, waardoor je gezonder kunt bakken dan met andere pannen zonder deze laag. Deze veelzijdige koekenpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien is hij ook geschikt voor gebruik in de oven, waar je gerechten tot wel 160°C kunt garen of warm houden. Na het gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Voor een langere levensduur raden we echter aan om de pan met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm kun je moeiteloos de meest heerlijke gerechten bereiden. Geniet van de perfecte baksensatie en haal het beste uit je kookkunsten met deze hoogwaardige koekenpan.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot aan 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van ondermaatse klasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is gemaakt van RVS.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm weegt 1,99 kg. 

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.