1. bakken-braden
  2. Tefal Natural Force Multipan 26 cm

Tefal Natural Force Multipan 26 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Natural Force Multipan 26 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Natural Force Multipan 26 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Tefal Natural Force Multipan 26 cm

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is een veelzijdige pan die geschikt is voor verschillende kooktechnieken. Met zijn extra diepe vorm kun je niet alleen bakken en braden, maar ook stomen en koken. Het unieke Thermo-Signal systeem zorgt ervoor dat je altijd weet wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Zodra de pan heet genoeg is, kleurt de indicator effen rood, wat aangeeft dat je de ingrediënten kunt toevoegen. Deze pan is voorzien van een duurzame Mineralia+ coating, verrijkt met mineralen. Hierdoor is hij niet alleen krasbestendig, maar gaat hij ook lang mee. Het is de perfecte pan voor dagelijks gebruik. Dankzij de 2 schenktuiten aan de rand van de pan kun je gemakkelijk sauzen en jus over je gerechten schenken zonder te morsen. De Tefal Natural Force Multipan is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. Hij is licht van gewicht en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want deze pan is vaatwasserbestendig. Kortom, met de Tefal Natural Force Multipan haal je een veelzijdige, duurzame en gebruiksvriendelijke pan in huis.

Pluspunten
  • Met behulp van de schenktuiten kun je vloeistoffen eenvoudig afgieten. De Tefal Thermo-Signal wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 175 °C.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van het basisniveau, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan van het midden- en topklasse niveau.

Veelgestelde vragen over de Tefal Natural Force Multipan 26 cm

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Natural Force Multipan 26 cm is gemaakt van RVS.

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm weegt 1,1 kg. 

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is een Losse pan.

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.