1. bakken-braden
  2. KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

Met de duurzame en stevige KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm kun je nu gemakkelijk aardappelen bakken voor 2 personen. Deze pan is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een langere levensduur in vergelijking met pannen met een standaard antiaanbaklaag. Bovendien is deze pan perfect geschikt voor het aanbraden van vlees dankzij het ontbreken van een antiaanbaklaag. Je zult geen last hebben van etensresten die vast komen te zitten tussen het handvat en de pan, want het handvat is naadloos gelast. Deze veelzijdige pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pan ook veilig in de oven gebruiken tot een temperatuur van 220 graden Celsius, mocht je je gerecht langer warm willen houden. Na het eten is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent, want deze dient met de hand gereinigd te worden. Dankzij het oog in de steel kun je de pan eenvoudig aan een haakje ophangen, waardoor je keuken netjes en georganiseerd blijft. Met de KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis, perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten voor jou en je gezin.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit gebouwd, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Met de roestvrijstalen coating schroei je gemakkelijk een stuk rood vlees dicht. Het metalen handvat is zeer duurzaam en smelt niet.

Minpunten
  • Tijdens het koken warmen de RVS handgrepen op, waardoor je ovenwanten nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

De KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm is gemaakt van RVS.

De KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm weegt 1,1 kg. 

De KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.