1. bakken-braden
  2. Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

Met de Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor twee personen. Deze pan is voorzien van een sterke bodem met drie lagen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor kun je zelfs de aardappelen aan de zijkant van de pan perfect krokant bakken. Maar dat is niet alles, dankzij de roestvrijstalen laag kun je ook een sappig stuk biefstuk perfect dichtschroeien. De laag voorkomt namelijk dat het vlees aan de pan blijft plakken. Bovendien is de handgreep van deze koekenpan gelast, waardoor er geen etensresten tussen de handgreep en de pan kunnen blijven zitten. Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. Wil je echter de levensduur van de pan verlengen, dan is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen. Dankzij het oog in de steel kun je de pan ook gemakkelijk ophangen aan een haakje. Zo heb je altijd een opgeruimde keuken en kun je de pan snel en makkelijk terugvinden.

Pluspunten
  • Deze pan is van uitstekende kwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Dankzij de roestvrijstalen coating kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet blijft plakken.

Minpunten
  • Ingrediënten plakken snel aan de pan vanwege de roestvrijstalen coating.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is gemaakt van RVS.

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm weegt 1,1 kg. 

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.