1. bakken-braden
  2. Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Met de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm haal je niet alleen een praktische pan in huis, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Deze pan is namelijk vervaardigd uit 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze hapjespan is ideaal voor het bereiden van heerlijke eenpansgerechten voor 4 personen. Door de glazen deksel kun je de gerechten langzaam laten garen, waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Daarnaast is de pan voorzien van een krasbestendige titanium coating, waardoor hij een lange levensduur heeft en je zelfs een metalen keukenhulp kunt gebruiken zonder krassen te maken. Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal stip op de bodem. Deze kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, zodat je precies weet wanneer je de ingrediënten kunt toevoegen. De pan is ook voorzien van een handige schenkrand, waarmee je vocht eenvoudig kunt afgieten. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij veilig gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. Met de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm maak je niet alleen heerlijke gerechten, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • Met de pan met glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en kun je het gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot een temperatuur van 175 graden Celsius.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden gereinigd.

Veelgestelde vragen over de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

De Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm weegt 1,6 kg. 

De Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is een Losse pan.

De Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.