1. bakken-braden
  2. Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood

Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

4,6 kg

Omschrijving van de Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood

Met de Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor 4 tot 5 personen. Deze veelzijdige pan is perfect voor gezellige etentjes met vrienden of voor een gezinsmaaltijd. Dankzij de ovale vorm van de pan kun je gemakkelijk langwerpige stukken vlees, zoals varkenshaas of runderlappen, stoven tot in de perfectie. De Le Creuset Ovale Braadpan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en een gladde binnenkant waar ingrediënten niet aan blijven kleven. Dit maakt het koken en schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien is gietijzer een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat, misschien zelfs wel generaties lang, als je er goed voor zorgt. Dankzij de gelijkmatige warmteopbouw en -verdeling is deze pan bijzonder geschikt voor het bereiden van stoofgerechten. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een heerlijke groentestoofpot of bereid een sappige hele kip die langzaam gaart in bijvoorbeeld bier. Met de Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood haal je een stukje vakmanschap in huis dat garant staat voor smaakvolle en memorabele maaltijden.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit en is stevig gebouwd, zodat deze lang meegaat. Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, waardoor jouw gerecht lekker mals blijft.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is relatief zwaar en verplaats je minder gemakkelijk dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood

De Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood weegt 4,6 kg. 

De Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood is een Losse pan.

De Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm Kersenrood is van Topklasse bouwkwaliteit.