1. bakken-braden
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen een sterke pannenset in huis, maar ook een stukje vakmanschap. Deze set is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten voor het hele gezin. De pan van 24 cm is ideaal voor het bereiden van 3 porties aardappelen, terwijl de pan van 28 cm ruimte biedt voor maar liefst 6 porties aardappelen. Zo kun je moeiteloos grote hoeveelheden voedsel bereiden. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de sterke keramische antiaanbaklaag. Deze zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling op alle warmtebronnen, waardoor je gerechten perfect gegaard worden. Bovendien kun je dankzij de hoge temperatuurbestendigheid tot 400°C vetarm en heter bakken. De pannen zijn voorzien van een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor ze langer meegaan en gemakkelijk te reinigen zijn. Na het gebruik van de BK Balans Koekenpannenset spoel je ze eenvoudig af met lauw water en een beetje afwasmiddel. Zo blijven ze in optimale conditie en kun je er nog jarenlang van genieten. Kortom, met deze pannenset haal je niet alleen kwaliteit en duurzaamheid in huis, maar ook het plezier van het bereiden van de lekkerste gerechten voor jezelf en je gezin.

Pluspunten
  • De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius. Door de keramische anti-aanbaklaag worden ingrediënten snel krokant bij hoge temperaturen. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,2 kg. 

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Losse pan.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.