1. bakken-braden
  2. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,23 kg

Omschrijving van de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig haal je niet alleen koekenpannen in huis, maar ook een afneembare handgreep. Deze handgreep kan eenvoudig aan de pan worden bevestigd en ook weer gemakkelijk worden verwijderd door tegelijkertijd op de twee knoppen aan de zijkant te drukken. Dit is erg handig, omdat je zo de pan zonder gedoe in de oven kunt zetten. De Tefal Thermo-Signal stip in de pan verandert effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken. Daarnaast heeft de pan een titanium antiaanbaklaag die tot wel 6 keer langer meegaat dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal-pannen. Dit zorgt ervoor dat je pannen minder snel slijten en dat je minder olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het koken. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig opstapelen, zonder dat ze veel ruimte innemen in je keukenkast. Dit is ideaal als je niet veel opbergruimte hebt. Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig kun je dus met gemak heerlijke gerechten bereiden en genieten van een langdurige kookervaring.

Pluspunten
  • Met de verwijderbare kunststof handgreep kan de pan veilig in de oven worden geplaatst, zonder dat de handgreep smelt. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium behoudt minder goed warmte.

Veelgestelde vragen over de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig weegt 2,23 kg. 

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig is een Pannenset.

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig is van Middenklasse bouwkwaliteit.