1. bakken-braden
  2. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,82 kg

Omschrijving van de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bereid heerlijke maaltijden op inductie, gas of in de oven met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm. De 24 centimeter koekenpan is perfect voor het bakken van een sappige biefstuk, terwijl je in de 28 centimeter pan knapperige aardappeltjes of groenten kunt bakken. Dankzij de anti-aanbaklaag blijven je ingrediënten niet plakken aan de bodem van de pannen. Deze pannenset is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is voorzien van een koele kunststof handgreep, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen. Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. Wil je dat de pannen nog langer meegaan? Dan raden we je aan om ze met de hand af te wassen. De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De set bestaat uit twee pannen van verschillende formaten, waardoor je altijd de juiste pan bij de hand hebt. De elegante zwarte kleur past in elke keukeninrichting en geeft je keuken een luxe uitstraling. Daarnaast zorgen de stevige constructie en duurzame materialen ervoor dat deze pannen lang meegaan. Met deze koekenpannenset kun je eindeloos experimenteren in de keuken en genieten van de beste resultaten. Kortom, de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, wat betekent dat ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,82 kg. 

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.