1. bakken-braden
  2. BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,11 kg

Omschrijving van de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm kun je niet alleen roerbakken, maar ook genieten van heerlijke biefstukreepjes en wokgroenten dankzij de bijgevoegde wokpan. Naast de wokpan bevat de set ook twee koekenpannen van 24 en 28 centimeter. Met de kleine pan kun je perfect aardappelen bakken, terwijl je in de grote pan moeiteloos stukken vlees of vis kunt bereiden. Dankzij de sterke keramische antiaanbaklaag is de pan krasbestendig en kun je met weinig olie of boter koken, waardoor je gerechten gezonder en vetarm worden. Een ander voordeel van deze pannenset is dat de handgrepen niet opwarmen tijdens het bakken. Dit zorgt voor extra veiligheid, zodat je de pannen gemakkelijk en zonder risico naar de eettafel kunt verplaatsen. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen. Om ervoor te zorgen dat de pannen niet beschadigd raken tijdens het opbergen, kun je de pannenbeschermer tussen de pannen plaatsen. Op deze manier kun je langdurig genieten van deze hoogwaardige pannenset en blijven ze in optimale conditie.

Pluspunten
  • Deze kookset bevat ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een normale antiaanbaklaag. Een kunststof handvat blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De koekenpannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,11 kg. 

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen