1. bakken-braden
  2. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,4 kg

Omschrijving van de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm heb je alles in huis om heerlijke eenpansgerechten te maken. Deze set bevat niet alleen een hapjespan van 30 cm, maar ook twee koekenpannen van 20 en 28 cm. De kleine koekenpan is perfect voor het bakken van een lekker eitje, terwijl je in de grote koekenpan moeiteloos twee grote stukken vlees kunt bakken. Wat deze pannen echt bijzonder maakt, is dat ze krasbestendig en PFAS vrij zijn. Dit betekent dat ze langer meegaan en ook nog eens gezonder zijn om in te bakken. Daarnaast hebben de pannen rechte, hoge bakranden, waardoor het bakoppervlak groter wordt en je meer ruimte hebt om te koken. Of je nu op gas, inductie of een andere warmtebron kookt, deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Bovendien kunnen ze ook veilig in de oven worden gebruikt, tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Na een heerlijke maaltijd wil je natuurlijk niet te lang bezig zijn met de afwas. Gelukkig kunnen deze pannen gewoon in de vaatwasser worden gezet, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook het gemak van snel en eenvoudig schoonmaken.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofschotels kunt maken. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant kunt bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze eerder verslijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm weegt 2,4 kg. 

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm is een Losse pan.

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.