1. bakken-braden
  2. Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,3 kg

Omschrijving van de Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een pannenset van uitstekende kwaliteit in huis. Deze set is voorzien van de innovatieve Ceraforce keramische antiaanbaklaag, waardoor ingrediënten moeiteloos van de bodem loslaten. Hierdoor heb je minder olie of boter nodig bij het bereiden van je favoriete gerechten, wat niet alleen een gezondere manier van koken is, maar ook zorgt voor gemakkelijke reiniging. Deze koekenpannenset is ook voorzien van de speciale Radiant-bodem, die zorgt voor een optimale warmteverdeling en een stevige grip op verschillende kookpitten en inductieplaten. Hierdoor kun je de pannen veilig en stabiel verplaatsen, zelfs naar de eettafel. De ergonomische gelaste handgreep zorgt voor extra veiligheid en comfort tijdens het gebruik. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de pannen verlengt en blijft genieten van de hoogwaardige kwaliteit. Met de Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen een praktische en duurzame pannenset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De strakke vormgeving en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat deze pannenset een ware eyecatcher is. Dus, als je op zoek bent naar.

Pluspunten
  • De handvatten zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen komt. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De koekenpan is niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2,3 kg. 

De Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.