1. bakken-braden
  2. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

7,2 kg

Omschrijving van de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue kun je heerlijk mals stoofvlees bereiden of een pittige curry maken. Deze pan heeft een inhoud van maar liefst 6,7 liter, wat hem perfect maakt voor het bereiden van stoofvlees voor een groot gezelschap. Dankzij het duurzame gietijzer wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor je hachée of een goed gevulde ratatouille langzaam kunt laten garen. De druipringen aan de binnenkant van de deksel zorgen ervoor dat het opkomende vocht gelijkmatig over het gerecht wordt verspreid, waardoor er rijke smaken ontstaan. En als je wacht op visite, maar je stoofpot al klaar is, kun je de pan gewoon in de oven zetten om het eten warm te houden. En het beste van alles? Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasmachine plaatsen, zodat je lekker kunt ontspannen op de bank. Kortom, met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue haal je een duurzame en veelzijdige pan in huis waarmee je de meest smaakvolle gerechten kunt bereiden. Dus nodig je vrienden en familie uit en geniet samen van heerlijke stoofgerechten en exotische curry's.

Pluspunten
  • De lekringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor jouw gerecht sappig blijft. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, zoals inductie en ovengebruik tot 230 graden Celsius. Gietijzer is een materiaal van hoge kwaliteit en gaat een leven lang mee.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en is minder makkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is gemaakt van Gietijzer.

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue weegt 7,2 kg. 

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is een Losse pan.

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is van Middenklasse bouwkwaliteit.