1. bakken-braden
  2. BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Emaille

Gewicht

2 kg

Omschrijving van de BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is een onmisbaar item in de keuken van een klein huishouden. Met een inhoud van 2,5 liter is deze pan perfect voor het bereiden van stoofpotjes voor 2 tot 3 personen. De pan is gemaakt van geëmailleerd staal, waardoor de binnenkant van de pan extreem glad is en ingrediënten niet blijven plakken. Dit maakt het braden van vlees een stuk gemakkelijker, waarbij je het eerst kunt aanbraden en vervolgens kunt laten sudderen in bijvoorbeeld bouillon of bier. De BK Fortalit Stoof/Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius. Dit betekent dat je gerecht in de oven kan sudderen, waardoor er meer ruimte op het fornuis vrijkomt voor andere pannen. Met zijn elegante design en duurzaamheid is deze pan niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan jouw keuken. Dus, als je op zoek bent naar een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van heerlijke stoofpotjes, dan is de BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm de ideale keuze.

Pluspunten
  • De binnenkant van de braadpan is geëmailleerd, waardoor ingrediënten niet blijven plakken. De braadpan kan gebruikt worden op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius. Met een gewicht van 2 kilogram is de braadpan relatief licht en daardoor makkelijk te gebruiken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is gemaakt van Emaille.

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm weegt 2 kg. 

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is een Losse pan.

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.