1. bakken-braden
  2. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

5,7 kg

Omschrijving van de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige bereid je heerlijke stoofgerechten voor 3 tot 4 personen. Deze veelzijdige pan is perfect voor het maken van smaakvolle hachee of suddervlees. De braadpan is uitgerust met een handige condensatiedeksel. Door de unieke noppen aan de binnenkant van de deksel wordt het vocht optimaal terug de pan ingeleid, wat resulteert in een extra mals eindresultaat. Daarnaast is de pan ook ideaal voor slow cooking. Dankzij de dikke bodem behoudt deze pan namelijk uitstekend de warmte, waardoor je gerechten gelijkmatig kunnen sudderen. Deze braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig in de oven worden gebruikt tot 250 graden Celsius. Of je nu een gasfornuis, elektrische kookplaat of inductiekookplaat hebt, deze pan is altijd de juiste keuze. En als je op zoek bent naar nieuwe inspiratie, dan is er goed nieuws! Scan gewoon de QR-code op de doos en je krijgt toegang tot een handig E-receptenboek. Hier vind je talloze nieuwe gerechten om uit te proberen en je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, zodat je snel kunt genieten van je heerlijke maaltijd.

Pluspunten
  • De kleine bolletjes in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat jouw gerecht heerlijk mals blijft. Gietijzer geleidt warmte uitstekend, waardoor de pan uitermate geschikt is voor het bereiden van stoofpotten. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en is ovenbestendig tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is relatief zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige is gemaakt van Gietijzer.

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige weegt 5,7 kg. 

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige is een Losse pan.

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige is van Middenklasse bouwkwaliteit.