1. bakken-braden
  2. GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

3,2 kg

Omschrijving van de GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is een must-have voor elke keuken. Deze pannenset is niet alleen geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, maar ook voor de moderne koks die graag experimenteren in de keuken. De set bestaat uit een hapjespan die 7 centimeter hoog is en wordt geleverd met een glazen deksel. Met deze pan kun je moeiteloos heerlijke pastasauzen en eenpansgerechten zoals risotto of paella bereiden. Het glazen deksel zorgt ervoor dat je gerechten nauwlettend in de gaten kunt houden tijdens het kookproces. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de keramische antiaanbaklaag. Hierdoor blijven je gerechten niet aan de bodem plakken en kun je met gemak gezonde maaltijden bereiden zonder extra olie of boter toe te voegen. Bovendien is de keramische coating PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Je kunt met een gerust hart genieten van je zelfgemaakte maaltijden, wetende dat je gezondheid niet in gevaar komt. De pannen zijn ook duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor je een verantwoorde keuze maakt voor het milieu. Kortom, de GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is de perfecte aanvulling voor iedere keuken en zorgt voor eindeloos kookplezier.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een hapjespan, zodat je ingrediënten kunt bakken en braden. De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 280 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een kwaliteit van basisklasse in hun constructie, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig weegt 3,2 kg. 

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is een Pannenset.

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is van Basisklasse bouwkwaliteit.