1. bakken-braden
  2. Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

Met de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm bereid je moeiteloos grote stukken vlees en vis. Deze pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een duurzame titanium coating, waardoor hij lang meegaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over krassen op de antiaanbaklaag of dat je ingrediënten aan de pan blijven plakken. Deze koekenpan is voorzien van een handige Thermo-Signal op de bodem, die aangeeft wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Zodra de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, kleurt de Thermo-Signal effen rood. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken. De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik raden we aan om de pan met de hand af te wassen, zodat de baklaag langer intact blijft. Met deze veelzijdige koekenpan haal je een hoogwaardig en praktisch kookgerei in huis, waarmee je moeiteloos de heerlijkste gerechten bereidt.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. Wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt, kleurt de Tefal Thermo-Signal stip effen rood. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven gebruikt worden tot een temperatuur van 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is gemaakt van RVS.

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm weegt 1,6 kg. 

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.