1. bakken-braden
  2. Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Greenpan Craft Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van de Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpan 28 cm breng je een stukje duurzaamheid in je keuken. Deze pan is gemaakt met aandacht voor het milieu en gaat lang mee. Wat deze pan nog specialer maakt, is de PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken en geniet je van gezondere maaltijden. Deze koekenpan heeft rechte randen, waardoor het bakoppervlak groter is. Dit betekent dat je meer ruimte hebt om te koken en te bakken. Of je nu grote stukken vlees of vis wilt bereiden, met deze pan zit je altijd goed. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij veilig worden gebruikt in de oven tot aan 220 graden. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de GreenPan Craft Koekenpan 28 cm zet je niet alleen heerlijke gerechten op tafel, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Kies voor kwaliteit en geniet van gezond koken met deze fantastische pan.

Pluspunten
  • De GreenPan-pan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig worden gebakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

De Greenpan Craft Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Greenpan Craft Koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Greenpan Craft Koekenpan 28 cm weegt 1,4 kg. 

De Greenpan Craft Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Greenpan Craft Koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.