1. bakken-braden
  2. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm bereid je moeiteloos heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Deze veelzijdige pan is niet alleen geschikt om mee te koken, maar ook om voedselrestjes in te bewaren. Het handige is dat je de pan gemakkelijk in de koelkast kunt plaatsen, omdat hij zonder de handgreep weinig ruimte inneemt. Daarnaast beschikt deze koekenpan over een titanium coating, waardoor de antiaanbaklaag maar liefst 6 keer sterker is dan die van andere Tefal pannen. Hierdoor heb je weinig olie of boter nodig en is de pan ook nog eens krasbestendig. Een unieke eigenschap van de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan is de Thermo-Signal stip in de bodem. Deze stip geeft duidelijk aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, zodat je altijd perfecte resultaten behaalt. Na het bakken kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor de levensduur van de pan wordt verlengd. Let op: bij deze pan wordt geen afneembare handgreep meegeleverd. Dit betekent dat je de pan niet kunt gebruiken in de oven. Desondanks is de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan een onmisbaar en veelzijdig keukengerei voor iedereen die van koken houdt.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 175 °C. Dankzij de antiaanbaklaag is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm weegt 1,1 kg. 

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.