1. bakken-braden
  2. GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

Met de GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel haal je niet alleen een complete pannenset in huis, maar ook een set keukenhulpjes die je kookervaring naar een hoger niveau tillen. Deze prachtige set bestaat uit 2 koekenpannen, een kookpan, hapjespan, steelpan en maar liefst 4 spatels. Met deze uitgebreide set kun je gelijk aan de slag en de heerlijkste gerechten op tafel toveren. Een belangrijk voordeel van deze pannenset is dat je zonder zorgen kunt bakken dankzij de sterke Thermolon keramische baklaag. Deze innovatieve laag zorgt ervoor dat de pannen volledig vrij zijn van schadelijke chemische stoffen, zoals PFAS, waardoor je gezonder kunt koken. Bovendien heb je weinig olie of boter nodig voor je bereiding, omdat de pannen een uitstekende anti-aanbaklaag hebben. De GreenLife Artisan Pannenset is niet alleen geschikt voor op het fornuis, maar ook voor in de oven. De pannen zijn voorzien van roestvrijstalen handgrepen, waardoor je ze gemakkelijk kunt verplaatsen zonder je handen te verbranden. Daarnaast zijn de bijpassende glazen deksels een handige toevoeging, waarmee je jouw gerecht goed in de gaten kunt houden zonder dat je warmte verliest. Na een heerlijke maaltijd wil je natuurlijk niet te veel tijd besteden aan het schoonmaken. Gelukkig kunnen de pannen van de GreenLife Artisan Pannenset gewoon.

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook koekenpannen waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. De pannen van GreenLife zijn op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Met de glazen deksels kun je jouw gerecht goed in de gaten houden zonder warmte uit de pan te verliezen.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de roestvrijstalen handgrepen warm, daarom heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

De GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is gemaakt van Aluminium.

De GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel weegt . 

De GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is een Pannenset.

De GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is van Basisklasse bouwkwaliteit.