1. bakken-braden
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,6 kg

Omschrijving van de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is de perfecte toevoeging aan je keuken voor het bereiden van heerlijke gerechten, zoals een smakelijk ontbijt van twee gebakken eieren. Deze koekenpan is niet zomaar een pan, maar een duurzame investering die lang meegaat. Het geheim zit hem in de titanium coating, die ervoor zorgt dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en dat krassen geen kans maken. Daarnaast is deze koekenpan voorzien van een handige Thermo-Signal. Deze innovatieve functie verandert effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, zodat je altijd precies weet wanneer het tijd is om je eieren toe te voegen. Zo kun je keer op keer genieten van een perfect gebakken maaltijd. En om ervoor te zorgen dat je nog langer plezier hebt van deze pan, raden we aan om deze met de hand af te wassen. Hiermee verleng je de levensduur en blijft de pan in optimale staat. Kortom, met de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm haal je een sterke en duurzame pan in huis die perfect is voor het bereiden van een heerlijk ontbijt, zonder zorgen over aanplakken of krassen. De Thermo-Signal functie zorgt ervoor dat je altijd de juiste baktemperatuur hebt en de pan is gemakkelijk schoon te maken. Voeg deze pan toe aan je keuken en geniet van de vele mogelijkheden die hij biedt.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmtevasthoudende eigenschap.

Veelgestelde vragen over de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm weegt 0,6 kg. 

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is een Losse pan.

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen