1. bakken-braden
  2. Tefal Resource Wokpan 28 cm

Tefal Resource Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Resource Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Resource Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de Tefal Resource Wokpan 28 cm

Met de Tefal Resource Wokpan 28 cm haal je een duurzame pan in huis die ook nog eens vriendelijk is voor het milieu. Deze wokpan is vervaardigd uit 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je een bewuste keuze maakt voor een milieuvriendelijk product. De pan is ideaal voor het roerbakken van heerlijke gerechten voor een gezelschap van 4 personen. De Tefal Resource Wokpan is voorzien van een krasbestendige titanium coating, waardoor deze pan een lange levensduur heeft en je zelfs metalen keukenhulpen kunt gebruiken zonder zorgen. Daarnaast is de pan uitgerust met een handige Thermo-Signal stip op de bodem, die effen rood kleurt wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met koken. Met de handige schenkrand van de Tefal Resource Wokpan giet je vocht gemakkelijk af zonder morsen. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan deze veilig gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 175 graden Celsius. Kortom, met deze duurzame en veelzijdige wokpan haal je een waardevol kookinstrument in huis dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood zodra de juiste baktemperatuur is bereikt. Dankzij de antiaanbaklaag is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, en kan veilig in de oven worden gebruikt tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden gereinigd.

Veelgestelde vragen over de Tefal Resource Wokpan 28 cm

De Tefal Resource Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Resource Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Resource Wokpan 28 cm weegt 1,2 kg. 

De Tefal Resource Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Resource Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.