1. bakken-braden
  2. BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,17 kg

Omschrijving van de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Bereid een smaakvolle shakshouka of jambalaya in de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. Deze pan behoort tot de Balans-serie, die bekend staat om zijn duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen. Dankzij de dikke bodem is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien kan de pan veilig in de oven gebruikt worden tot een temperatuur van 160°C. De BK Balans Hapjespan is voorzien van een keramische anti-aanbaklaag, waardoor de pan lang meegaat en bestand is tegen krassen. Met de meegeleverde glazen deksel kun je het kookproces gemakkelijk in de gaten houden, zonder dat er warmte verloren gaat. Hierdoor wordt je maaltijd sneller gaar. Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aanbevolen om de pan met de hand af te wassen. Met de BK Balans Hapjespan geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar draag je ook bij aan een duurzame keuken. De grijze kleur geeft de pan een moderne uitstraling die past in elke keuken. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en kwaliteit van deze BK hapjespan en ontdek een nieuwe wereld van kookplezier!

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en kun je je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 160 graden Celsius. De keramische anti-aanbaklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een ondermaatse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

De BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs weegt 2,17 kg. 

De BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is een Losse pan.

De BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is van Basisklasse bouwkwaliteit.