1. bakken-braden
  2. Tefal LOV braadpan 29 cm Groen

Tefal LOV braadpan 29 cm Groen

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal LOV braadpan 29 cm Groen is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal LOV braadpan 29 cm Groen

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

7,4 kg

Omschrijving van de Tefal LOV braadpan 29 cm Groen

Maak heerlijke stoofgerechten voor een grote groep met de Tefal LOV braadpan van 29 cm in de kleur groen. Deze veelzijdige pan biedt genoeg ruimte om maaltijden te bereiden voor 7 tot 8 personen. Denk bijvoorbeeld aan smaakvolle hachee of mals suddervlees. Wat deze braadpan echt bijzonder maakt, is de handige condensatiedeksel. Deze deksel heeft noppen aan de binnenkant, waardoor het vocht dat condenseert tijdens het koken terug de pan in loopt. Hierdoor krijg je een extra mals resultaat. Daarnaast is deze pan ook perfect geschikt voor slow cooking. De dikke bodem zorgt ervoor dat de pan de warmte goed vasthoudt. Je kunt deze braadpan op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief inductie, en hij is zelfs ovenbestendig tot 250 graden Celsius. Wil je graag nieuwe recepten ontdekken? Scan dan de QR-code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik kun je de pan gemakkelijk met de hand afwassen. Haal nu de Tefal LOV braadpan in huis en geniet van heerlijke stoofgerechten voor al je vrienden en familie!

Pluspunten
  • Met een braadpan van 7,4 liter kun je stoofpotjes maken voor gemiddeld 8 personen. De bolletjes op de deksel zorgen ervoor dat het vocht in de pan gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor je gerecht heerlijk mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig in de oven gebruikt worden tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en kan minder makkelijk verplaatst worden dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Tefal LOV braadpan 29 cm Groen

De Tefal LOV braadpan 29 cm Groen is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal LOV braadpan 29 cm Groen is gemaakt van Gietijzer.

De Tefal LOV braadpan 29 cm Groen weegt 7,4 kg. 

De Tefal LOV braadpan 29 cm Groen is een Losse pan.

De Tefal LOV braadpan 29 cm Groen is van Middenklasse bouwkwaliteit.