1. bakken-braden
  2. Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm kun je op een milieubewuste manier groenten en biefstukreepjes roerbakken, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium. Deze pan is voorzien van een 5-laagse sterke keramische antiaanbaklaag, waardoor wokgroenten hun knapperige bite behouden en vlees heerlijk mals blijft. De diepe en ronde vorm van de pan maakt het gemakkelijk om ingrediënten om te scheppen, zodat je alles in de pan kunt houden. Naast het gebruik op het fornuis, kun je deze wokpan ook in de oven gebruiken tot een temperatuur van 250 graden Celsius. Zo kun je je gerecht warm houden als je later wilt eten. Om ervoor te zorgen dat je precies weet wanneer de pan op temperatuur is, is deze voorzien van de Tefal Thermo Signal-stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pan voldoende warm is. Na het gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Met de Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • Dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminiummateriaal kook je op een milieubewuste manier. Met de keramische coating bak je ingrediënten snel en knapperig, zelfs bij hoge temperaturen. Deze bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • RVS handgrepen worden warm tijdens het koken, waardoor je ovenwanten nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

De Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm weegt 1,2 kg. 

De Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.