1. bakken-braden
  2. BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

7,6 kg

Omschrijving van de BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

Met de BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig wordt het afgieten van vloeistoffen een fluitje van een cent dankzij het innovatieve afgietsysteem. Door de deksel een kwartslag te draaien, wordt deze stevig vastgezet, zodat hij niet per ongeluk van de pan valt tijdens het afgieten. Dit bespaart je niet alleen de moeite van het gebruiken van een vergiet, maar zorgt er ook voor dat je geen kostbare ingrediënten verspilt. Deze set is voorzien van glazen deksels, waardoor je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden zonder dat je warmte uit de pan verliest. Bovendien is elke pan voorzien van een handige maataanduiding, waardoor je vloeistoffen direct in de pan kunt afmeten. Dit bespaart je tijd en afwas, aangezien je geen aparte maatbekers meer nodig hebt. Het schoonmaken van deze pannenset is een fluitje van een cent. Je kunt de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen om ze grondig te reinigen. Dankzij het stapelbare ontwerp van de pannen kun je ze ook gemakkelijk opbergen in je keukenkastje, waardoor je kostbare ruimte bespaart. Met de BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig haal je een praktische en stijlvolle toevoeging aan je keuken in huis.

Pluspunten
  • Met het afgietsysteem kun je de deksel vergrendelen, zodat je hete vloeistoffen gemakkelijk en veilig kunt afgieten. Dankzij de handige vermelding van liters kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten. Deze pannenset heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, dus je hebt ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is gemaakt van RVS.

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig weegt 7,6 kg. 

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is een Pannenset.

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is van Topklasse bouwkwaliteit.