1. bakken-braden
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een complete set in huis waarmee je de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Naast de twee koekenpannen van 24 en 28 centimeter, is de set ook voorzien van een handige wokpan van 28 centimeter. Hiermee kun je niet alleen roerbakken, maar ook al je favoriete ingrediënten snel en gelijkmatig bereiden. De pannen zijn voorzien van een duurzame titanium antiaanbaklaag, die tot wel 3 keer langer meegaat dan de standaard antiaanbaklagen van Tefal. Dit betekent dat je nog jarenlang plezier zult hebben van deze hoogwaardige pannenset. Bovendien beschikt elke pan over de innovatieve Tefal Thermo-Signal, die je laat weten wanneer de pan de perfecte kooktemperatuur heeft bereikt. Zo hoef je nooit meer te twijfelen en kun je met vertrouwen aan de slag. Na het koken is het schoonmaken van de pannen een fluitje van een cent. Je kunt ze eenvoudig met de hand afwassen, wat de levensduur van de pannen verlengt. Dankzij het stevige materiaal en het comfortabele handvat liggen de pannen bovendien prettig in de hand tijdens het koken. Kortom, met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een set die het k.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. Een titanium coating is erg sterk, waardoor de pan minder snel slijt dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,2 kg. 

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.