1. bakken-braden
  2. Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,27 kg

Omschrijving van de Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

Bak heerlijke grote stukken vlees in de Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm. Deze pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij duurzaam is en perfect voor het dichtschroeien van vlees. De dikke bodem van de pan zorgt voor een betere en gelijkmatige warmtegeleiding, wat ervoor zorgt dat de textuur en smaak van je ingrediënten behouden blijven. Deze koekenpan is ook voorzien van een extra stevig handvat, wat zorgt voor een veilige en stabiele grip tijdens het verplaatsen van de pan. Bovendien is de Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm makkelijk schoon te maken. Voor een langere levensduur van de pan wordt aanbevolen om deze met de hand af te wassen. Met de Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm haal je een kwalitatieve en veelzijdige pan in huis, ideaal voor het bereiden van heerlijke gerechten voor jezelf, je gezin en vrienden.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius. Dankzij de roestvrijstalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien.

Minpunten
  • Vanwege de roestvrijstalen coating blijven ingrediënten snel aan de pan kleven.

Veelgestelde vragen over de Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is gemaakt van RVS.

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm weegt 1,27 kg. 

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.