1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van de BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Met de BK Brilliant Hapjespan met deksel kun je een heerlijke risotto of shakshuka bereiden voor 3 personen. Deze pan is voorzien van een keramische baklaag, waardoor hij vrij is van schadelijke PFAS-stoffen. Dit betekent dat je vetarm kunt bakken zonder veel olie of boter te gebruiken. Dankzij de glazen deksel kun je je gerecht gemakkelijk in de gaten houden. Dit is handig omdat de warmte in de pan blijft, waardoor je maaltijd sneller klaar is. Je kunt deze pan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. Bovendien hoef je geen pannenlappen meer te gebruiken, omdat de handgreep tijdens het koken koel blijft. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser reinigen. De BK Brilliant Hapjespan met deksel is niet zomaar een gewone pan. Hij is speciaal ontworpen om het kookproces makkelijker en gezonder te maken. De keramische baklaag zorgt ervoor dat je geen schadelijke chemische stoffen binnenkrijgt tijdens het koken. Bovendien kun je dankzij deze laag met weinig vet bakken, waardoor je gerechten gezonder worden. De glazen deksel zorgt ervoor dat je je gerecht goed in de gaten kunt houden, terwijl de warmte in de pan blijft. Dit bespaart tijd en energie. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven, waardoor je veelzijdig kunt koken. Daarnaast is de.

Pluspunten
  • De BK-pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij van PFAS is. Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam laten garen en tegelijkertijd je gerecht in de gaten houden zonder warmteverlies. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan in de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

De BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel weegt 1,4 kg. 

De BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is een Losse pan.

De BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is van Basisklasse bouwkwaliteit.