1. bakken-braden
  2. Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm bereid je op een milieubewuste manier heerlijke risotto's en shakshuka's. Deze unieke hapjespan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Daarnaast zorgt de 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag ervoor dat ingrediënten niet vastplakken, waardoor je minder olie of boter nodig hebt tijdens het koken. Met de meegeleverde glazen deksel houd je het kookproces goed in de gaten en blijft de warmte optimaal behouden, waardoor je gerecht sneller klaar is. De handige Tefal Thermo-Signal stip geeft precies aan wanneer de pan warm genoeg is, zodat je niet meer je hand boven de pan hoeft te houden. Bovendien is deze veelzijdige hapjespan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 250 graden Celsius. Na gebruik is de pan eenvoudig met de hand af te wassen, waardoor je snel weer kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Met de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm kies je niet alleen voor duurzaamheid en gemak, maar ook voor hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak. Voeg deze pan toe aan je keukenarsenaal en geniet van gezonde en smaakvolle maaltijden, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

Pluspunten
  • Je kookt op een milieuvriendelijke manier dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. De keramische laag kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook in de oven gebruikt worden tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • RVS handgrepen worden warm tijdens het koken, dus heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm weegt 1,6 kg. 

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen