1. bakken-braden
  2. Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

Met de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm kun je niet alleen heerlijke risotto of curry maken, maar ook andere gerechten dankzij de handige hapjespan. Naast de hapjespan bevat deze set ook een koekenpan van 24 en 28 centimeter. Hiermee kun je kleine aardappelen bakken in de kleine pan en grote stukken vlees of vis bereiden in de grote pan. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor blijft de baklaag krasbestendig en kun je met weinig olie of boter koken. Bovendien heeft de Tefal Renew Keramische koekenpannenset een unieke Tefal Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pannen de ideale temperatuur hebben bereikt, waardoor je precies weet wanneer je de ingrediënten kunt toevoegen. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want deze pannenset is vaatwasserbestendig. Met de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van het gemak en de duurzaamheid van deze hoogwaardige pannenset.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een hapjespan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig worden gebakken.

Minpunten
  • De koekenpannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm weegt 1,6 kg. 

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen