1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Koekenpan 24 cm

BK Brilliant Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de BK Brilliant Koekenpan 24 cm

Met de BK Brilliant Koekenpan 24 cm kun je op een milieubewuste manier aardappelen bakken voor 2 personen, dankzij de keramische baklaag. Deze baklaag is speciaal ontworpen om vrij te zijn van PFAS, wat betekent dat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt. Hierdoor kun je genieten van gezonde en veilige gerechten. Bovendien zorgt de keramische baklaag ervoor dat je aardappelen of vlees sneller krokant worden. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een heerlijke maaltijd. De BK Brilliant Koekenpan 24 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. Dit betekent dat je gerecht langer warm blijft en je het gemakkelijk naar de eettafel kunt verplaatsen. De handgreep van de pan blijft tijdens het bakken koel, waardoor je de pan veilig kunt hanteren. En als je klaar bent met koken, is het schoonmaken een eitje. Je kunt de pan namelijk gewoon in de vaatwasser plaatsen. Met de BK Brilliant Koekenpan 24 cm geniet je dus niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van het gemak en de kwaliteit die deze pan te bieden heeft.

Pluspunten
  • De BK pan is duurzaam vervaardigd, waardoor hij vrij is van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Je kunt de koekenpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van het basisniveau, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Koekenpan 24 cm

De BK Brilliant Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Koekenpan 24 cm weegt . 

De BK Brilliant Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De BK Brilliant Koekenpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.